Y-Style

Nails & Beauty

Gelnagels

Voor het plaatsen van gelnagels worden eerst uw nagelriemen losgemaakt (dit gebeurt ook bij de acrylnagels). Vervolgens worden de nagels kort gevijld en wordt de glanslaag van uw nagel verwijderd met een zachte vijl. Nadat de nagels vetvrij zijn gemaakt wordt er een door u gekozen tip op de nagel geplakt. De tips worden op lengte afgeknipt en in de vorm gevijld die u heeft uitgekozen. Het aanbrengen van gel gebeurt in 3 lagen. Na elke laag moet de gel uitharden in de UV-lamp. Als de laatste laag klaar is, wordt deze in model gevijld en wordt er een glansgel aangebracht. Gelnagels met french manicure is een gelnagel waarbij na aanbrengen van de tips eerst een witte of gekleurde smileline wordt aangebracht. Deze wordt ook onder de UV-lamp uitgehard alvorens de overige gellagen worden aangebracht.

Bij gelnagels kan ook gekozen worden voor Gellac. Omdat je eigen nagels gewoon verder groeien onder je gelnagels, is het aan te raden om na 2 tot 4 weken de gel weer opnieuw te laten vullen door de nagelstyliste. (afhankelijk vaak van hoe snel je nagels groeien).

De uitgeroeide gel wordt er dan weer netjes afgevijld en voorzien van een nieuwe laag gel, zodat de nagels weer stevig en mooi zijn.

Acrynagels

Acrylnagels worden gemaakt van een vloeistaf gemengd met een poeder. Deze twee vormen samen een kneedbaar bolletje waarmee de nagels worden gemodelleerd. De acryl hard direct uit zonder UV-lamp. Vervolgens worden de acrylnagels gevijld en afgwerkt met een glanzende topcoat. Ook kun je de acrylnagels direct laten lakken met Gellac. Er is ook nog een methode waarmee acryl geplaatst kan worden en dat is door middel van een poeder die door strooien of eventueel dippen wordt opgebracht. Fixeren gebeurt door middel van een dryer (spuitbus). Het systeem is superdun en geeft een natuurlijk aanzien. Ook bij acryl geldt hetzelfde als gelnagels en groeien je eigen nagels gewoon verder. Ook hier wordt aangeraden om na 2 tot 4 weken de acryl weer opnieuw te laten vullen door de nagelstyliste. (afhankelijk vaak van hoe snel je nagels groeien). De uitgegroeide acryl wordt er dan weer netjes afgevijld en voorzien van een nieuwe laag acryl, zodat de nagels weer stevig en mooi zijn. Mocht je geen gel- of acrylnagels meer willen, dan is het aan te raden deze door een nagelstyliste te laten verwijderen. Doe dit niet zelf! Dit kan de nagelplaat ernstig beschadigen en daardoor kunnen de nagels afbreken.